تکمیل طرح های عمرانی و آموزشی دانشگاه بوعلی همدان با جذب پنج هزار میلیارد ریال اعتبار

حسین رضوان روز چهارشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) همدان افزود: بودجه دانشگاه در سال 1400، 2 هزار و 400 میلیارد ریال بود و 170 میلیارد ریال درآمد داشتیم که این میزان اکنون به هفت هزار و 460 میلیارد ریال بودجه و درآمد 900 میلیارد ریالی افزایش یافته است.

حسین رضوان روز چهارشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) همدان افزود: بودجه دانشگاه در سال 1400، 2 هزار و 400 میلیارد ریال بود و 170 میلیارد ریال درآمد داشتیم که این میزان اکنون به هفت هزار و 460 میلیارد ریال بودجه و درآمد 900 میلیارد ریالی افزایش یافته است.

وی ادامه داد: با تدابیر لازم تمام بدهی گذشته و حتی مطالبات و حق التدریس اساتید در سال های قبل نیز پرداخت شده در حال حاضر دانشگاه بوعلی سینا یک ریال بدهی ندارد.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه سالن 320 نفری و 2 سالن یکصدنفری مجتمع علمی و فرهنگی شهید رئیسی دانشگاه بوعلی که از 10 سال قبل کارهای عمرانی آن مانده بود تکمیل و سالن 1200 نفره آن نیز به پیشرفت فیزیکی 85 درصدی رسیده است، خاطرنشان کرد: این مجتمع در غرب کشور بی نظیر است.

تعداد دانشجویان خارجی در حال حاضر 1100نفر است
ضمنا در مجتمع شهید رئیسی یک سالن 320 و دو سالن 100 نفری تکمیل و افتتاح شده و سالن 1200 نفری 85 درصد تکمیل شده است

وی یادآور شد: خیران در دانشگاه بوعلی سینا یک هزار و 300 میلیارد ریال برای ساخت و تجهیز خوابگاه هزینه کردند.

رضوان با اشاره به اینکه املاک دانشگاه بوعلی سینا که پیش از این دچار مشکلات حقوقی بود با برنامه ریزی انجام شده مدیریت و بخش زیادی از مسایل آن حل شد،اظهار کرد: از جمله مسایل این حوزه حل مشکل تملک 10 هکتار از اراضی این دانشگاه در محدوده دانشگاه فعلی بود.

وی تاکید کرد: هزینه های پژوهشی اساتید (گرنت) که در سال 1400، 90 میلیارد ریال بود و در سه قسط به اساتید پرداخت می شد که در سال 1403 به 500 میلیارد تا 600 میلیارد ریال افزایش یافت و یک جا به اساتید داده شد.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه در حال حاضر رتبه 21 در دانشگاه های کشور را داریم، اضافه کرد: از آنجا که نتایج رتبه بندی دانشگاه ها چند سال بعد مشخص می شود، قطعا رتبه دانشگاه بوعلی نیز ارتقای مناسبی خواهد داشت.

رضوان با اشاره به رشد قابل توجه تعداد دانشجویان خارجی دانشگاه بوعلی، تصریح کرد: دانشجویان خارجی بر اساس ضوابط دانشگاه پذیرفته می شوند و در حال حاضر حدود یک هزار و 100 دانشجوی خارجی در مقاطع مختلف کارشناسی،ارشد و دکتری در این دانشگاه تحصیل می کنند که این رقم در سال 1401، 61 نفر بود.

وی با اشاره به اینکه 420 هکتار زمین به پردیس فناوری دانشگاه اختصاص یافت ، افزود: در این مدت تعداد شرکت های فناور از 38 مورد به 61 شرکت فناور افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا اظهار کرد: طی سه سال گذشته 70 عضو هیات علمی برای دانشگاه بوعلی سینا جذب شدند و 18 رشته جدید از جمله در زمینه فرش برای دانشگاه بوعلی سینا درخواست شده است.

افزایش 700 نفری ظرفیت خوابگاه های دانشگاه بوعلی

رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان یادآور شد: طی سه سال گذشته بیش از 700 دانشجو صاحب خوابگاه شدند و با توجه به نیاز به خوابگاه، حتی مهمانسرا ها را تبدیل به خوابگاه برای دانشجویان کردیم و هم اکنون همه دانشجویان خوابگاه دارند.

رضوان با بیان اینکه 13 هزار مترمربع دانشکده شیمی دانشگاه بوعلی سینا افتتاح شد و هزار میلیارد ریال از وزارت نفت بودجه گرفته شد، افزود: فاز 2 دانشکده مهندسی با بیش از 400 میلیارد ریال افتتاح شد.

وی همچنین گفت: سیستم "بی آی" را در دانشگاه برای ارزیابی و به روز رسانی وضعیت اساتید و دانشجویان راه اندازی کرده ایم که در کشور کم سابقه است.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا تصریح کرد: سلف سرویس دانشگاه بوعلی سینا که تا قبل از سال 1401 ، 170 میلیارد ریال بدهی داشت، سامان دادیم و که هم اکنون می تواند 42 نوع غذا را در طول هفته به دانشجویان تحویل دهد.

رضوان ادامه داد: در حال حاضر 50 انجمن علمی در دانشگاه فعال است و در زمینه فعالیت تشکل های دانشجویی در کشور رتبه یازدهم را بدست آورده ایم.

وی با بیان اینکه دانشجو ، کارمند و اساتید نباید نگران نگهداری فرزندان خود باشند، اضافه کرد: مهد کودک را برای استفاده در دانشگاه آماده بهره برداری کرده ایم.

رخدادهای دانشگاهی باید از طریق رسانه به اطلاع جامعه رسانده شود

رضا اولادی رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) همدان نیز در ادامه با اشاره به اهمیت انتشار اخبار امیدبخش به جامعه در شرایط کنونی،گفت: اخبار حوزه دانشگاه معمولا امیدآفرین هستند از این رو نیازمند تعامل هرچه بیشتر دانشگاه ها و رسانه ها برای انعکاس دستاوردهای این حوزه هستیم.

این فعال حوزه رسانه با بیان اینکه بوعلی دانشگاه مادر و بزرگترین دانشگاه استان همدان است،اظهار کرد: با توجه به رخدادهای متنوع فرهنگی و علمی این دانشگاه انتظار می رود تعامل و ارتباط مسوولان آن با رسانه های رسمی افزایش پیدا کند.

رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) همدان افزود: برخی رخدادهای دانشگاهی در استان همدان به دلیل عدم اطلاع و دعوت از اصحاب رسانه انعکاس و بازتاب مناسبی پیدا نمی کند در حالی که شایسته است در راستای جهاد تبیین و آگاهی بخشی به جامعه شاهد این اتفاق باشیم.

اولادی با بیان اینکه امروزه با دانشگاه های نسل جدید یا چهارم روبرو هستیم و براین اساس دانشگاه ها باید بتوانند به نیازهای جامعه پاسخ بدهند،افزود: رسانه ها می توانند به نمایندگی از جامعه این نیازها را معرفی کرده و در اختیار جامعه نخبگانی و دانشگاهی قرار دهند.

نظرات

captcha